Vloercoating kosten besparen


Bespaar op de kosten van uw Vloercoating


coatingvloer-kosten-besparenIn tijden dat we het allemaal wat zuiniger aan moeten doen kunnen we wel een financiele meevaller gebruiken. Daarom heeft meneervloer, in samenwerking met geselecteerde vloerenleggers een nieuw concept op coatingvloer gebied. Het Semi doe het zelf- Concept. Met deze werkwijze kunt u tot wel 40% besparen op uw nieuwe vloercoating kosten.

Hoe werkt dit concept dan eigenlijk? Het is vrij simpel. Net als in het filmpje aangegeven bestaan de kosten van het leggen van een vloercoating uit een aantal factoren. 1 de epoxy materialen, 2 de verbruiksproducten zoals bv.; Emmers, rollers, plakband, etc.etc. en 3 als laatste de arbeid.


Tijd is Geldbesparen-vloercoating-meneervloer

De arbeid die nodig is voor het aanleggen van een kunststof vloer is bij ons ca een 40% van de prijs bij kleinere vloeren. Hier kunnen we dus best op besparen. Hoe ? denkt u wellicht.  We gaan de vloeren samen met u aanbrengen. Wij leveren de expertise en de ervaring en u helpt mee met de applicatie. Natuurlijk is het ook mogelijk uw vloerenproject compleet te doe het zelven, echter schuilen hier een aantal gevaren. Een ervaren vloerenlegger die betrokken is bij uw vloer geeft veel rust en daarbij is de kans van slagen meteen een stuk groter. Vaak zien we dat de doe het zelvers, toch in de problemen komen met bv de verwerkingstijd van de kunststof materialen.

Hoe besparen?

Een coatingvloer bestaat uit meerdere lagen. Tussen elke laag coating zit een droogtijd. Elke nieuwe laag epoxy is dus ook een arbeidsgang.  Het verschil tussen het aanbrengen van de eerste laag en de laatste laag is praktisch nihil.  U begrijpt dat als u bij de eerste laag goed hebt opgelet het best mogelijk is dat u de laatste laag zelf kunt leggen. Een kind doet de was en u bespaard hiermee echte euro's.  Uit ervaring is gebleken dat de mogelijkheid bestaat dat u wel 40% kunt besparen. Hoezo financiele meevaller.

Informeer naar de mogelijkheden in uw situatie even via de mail of bel. Dit concept is van toepassing op kleine vloeren en middelgrote vloeren.
Reactie plaatsen