Design Vloeren

Lucente (fonkelen)glittervloer-meneervloer

Een nieuw ontwikkelde gietvloer met sterallures. Een uniek stukje Kunst en Design voor uw woning,kantoor of showroom. Een spectaculaire vloer vol glitter en glamour met een fonkelende uitstraling. Brillare Lucente (fonkelen),word niet alleen in discotheken of uitgaansgelegenheden geplaatst maar ook in huiselijke omgeving. Wat dachtk u van een slaapkamer, toilet en badkamer in exclusief design.


Na de voorbewerkingen ter voorbereiding op deze unieke vloer, word de lichtechte hars/harder, welke
transparant en niet vergelend is gevult met een speciaal percentage cosmetische fonkelende glitterstof. Door en door. Dit geeft een enorme diepgang , kortom een lust om naar te kijken. Een echte Eye-catcher.


Betonlookbetonlook_woonkamer

Het fenomeen onder kunststof vloeren. Deze vloeren typeren zich door het minimalisme, de ruimte, het industriele en het universele pasbeeld in heel het interieur. Back to Basic, passend in elke woning met de voordelen van het minimale onderhoud en de lange levensduur. Betonlook, de mix van meerdere kleuren gietvloer zorgt voor een super vloer met lichte nuance verschillen. Met relatief eenvoudige elementen wordt een prachtige design vloer tot stand gebracht die voldoet aan de wensen van de klant.
Wederom kunnen kleur en hardheid alsmede oppervlakte structuur bepaald worden met de klant samen.

 

Een goed vakkundig advies ligt aan de keuze ten grondslag tenslotte moet de klant bekend maken welke eisen er zijn voor de gewenste betonvloer en wordt samen met onze betonvloer specialist een vloer gekozen in de gewenste kleur en met de gewenste eigenschappen.
De betonvloer heeft een dikte van ongeveer 3 tot 5 mm (woon-betonvloer) Andere toepassingen vereisen mogelijk andere diktes.

designvloer-silver-meneervloerDiamonds and Pearls

Naast de uitgebreide collectie kunststof toepassingen, zoals design gietvloeren, kunt u uw eigen vloer creëren op basis van uw wensen. Een glossy toilet, een uitdagende binnenkomer of een bar die nooit meer zal worden vergeten.

Net zoals onze nieuwste serie “Diamonds & Pearls”. Een uitgebreide lijn exclusieve vloer afwerkingen. Unieke verwerking van bladzilver of goud voor wand en vloer. Of ontdek onze schitterende gietvloer met glitterpigmenten, leverbaar in elk denkbare kleur en uitstraling.

Daarnaast vindt u in de “Diamonds & Pearls” lijn ook gietvloeren met een Metallic glans. De glans van aluminium, de reflectie van koper, het patina van brons. Steeds weer een subtiele schittering die speelt met het licht en een effect van dieptewerking geeft. De typische platina uitstraling versterkt het interieur en zorgt voor een warme en
natuurlijke basis. Niet alledaagse, maar warme en sfeervolle tinten zorgen ervoor dat elke vloer uniek is.
Reactie plaatsen