Siergrindvloer,woongrind

Siergrindvloer,woongrind

Siergrind/ Marmostone


Wie kent de steentjesvloer niet, we hebben deze allemaal wel eens zien liggen. De introductie in de jaren '90 was een daverend succes, maar helaas kwam daar snel een dipje in toen men begon te prijsstunten. De M2 prijzen daalde en de meest lucratieve acties werden verzonnen. Waarom??? Omdat de vraag groot was. Immers waren de siergrind vloeren echt nieuw, gaaf en cool. Echter kon de prijs alleen maar gedrukt worden ten kosten van de kwaliteit. Voor de klant niet zichtbaar maar na verloop van tijd wel merkbaar. Er ontstond scheurvorming, steentjes lieten los, en zo kreeg de grindvloer een slechte naam. En als je het ons vraagt, geheel onterecht. Nog steeds zijn we van mening dat een siergrindvloer een unieke vloerafwerking is die allure uitstraalt, onderhoudsvriendelijk is en past bij elk interieur.

siergrindvloer-woongrind-meneervloerEen goede Siergrindvloer.

Een grindvloer is een naadloze decoratieve vloerafwerking, die door de oppervlakte structuur de vloer een warme aanblik geeft. Door de oneindig vele mogelijkheden en gebruik van kleur zijn grindvloeren toepasbaar in ieder soort interieur, of het nu gaat over een klassieke inrichting of een trendy en moderne design inrichting.

Maar ook de keuken, bijkeuken en entree niet vergeten, want tegenwoordig kom je de siergrindvloer overal tegen zelfs op de slaapkamer en zolderkamer.

Mogelijkheden van de Siergrindvloer zijn ongekend

Siergrind, woongrind, grindtapijt kan geleverd worden in een zeer grote hoeveelheid van kleuren en variaties. Ook kan er gewerkt worden met metalic en glitter. Om over decoratieve randafwerking of logo’s maar te zwijgen.Informeer ook eens naar de mogelijkheden in vormen en het maken van ontwerpen in de vloer, want je kunt het zo gek nog niet bedenken of je komt het tegen in de siergrindvloer.

Siergrind is toepasbaar in alle decoratieve en presentatieve doeleinden. Bv. Showrooms, woonkamers. Aan te raden is het sealen van de grindvloer, zodat deze nog onderhoudsvriendelijker word.

Natuurlijk en robuustmarmerstone-siergrind -meneervloer

Naast het blanke gewone grind wat gekleurd word naar keuze van de klant, is de grindvloer ook te leggen met echt natuursteen. De marmostone vloer. Net als de natuursteen tegelvloer komt de marmostone daadwerkelijk uit grotten . Daardoor zijn ook niet alle kleuren zomaar leverbaar. De marmostone siergrindvloer bestaat uit marmer die geworven word uit natuursteengrotten. De natuursteen word vermalen en getrommeld naar drie gradaties: 2-4 mm, 4-8 mm en 5-12 mm

 
Reactie plaatsen