Vloercoating antislip
20 mei 2015 
1 min. leestijd

Vloercoating antislip

Vloercoating Antislip de uitkomst

In galerijen en trappenhuizen komt het regelmatig voor dat met ons Nederlands weer, nat, regen, sneeuw, de vloer en de trap te glad word. Mensen komen vaak van buiten naar binnen en vergissen zich in het effect eenmaal binnen. Slip- en valpartijen tot gevolg. Zeker bij de wat oudere mensen die al niet lekker te been zijn willen we ongelukken voorkomen.

antislip-vloercoating-trapVies

Die zelfde trappen en vloeren van uw appartementen complex bestaan vaak uit prefab beton. In het begin netjes en mooi, echter na verloop van tijd beginnen de gebruikssporen zich al te vertonen. De minimale bescherming aan de top is ook al aardig verdwenen en vocht kan zich indringen in de beton. Kortom de vloer word vies en helaas voor de schoonmaakster, gaat ze deze trap ook niet meer schoon krijgen. Het vuil zit erin.

Antislip Coating

De oplossing voor de valpartijen, ongelukjes en het probleem van de schoonmaak is de Epoxy Vloercoating in Antislip. Deze beschermt de vloer tegen indringend vuil en zal een stuk beter te reinigen zijn. De antislip zorgt ervoor dat ook met sneeuw en regen u veilig de lift in en uit kunt zonder te vallen. De keuze antislip is ook reuze. Van heel grof waar blote voeten niet blij mee zijn tot licht antislip.  Wel even meegenomen in het verhaal: Hoe meer antislip hoe moeilijker te reinigen.

De antislip systemen zijn in 2 lagen en 3 lagen te verkrijgen, e.e.a. afhankelijk van type ondergrond en staat van de ondervloer. De toepasbaarheid is vrij divers. Van galerijen tot trappenhuizen van opslagloods tot garagevloer bij u thuis.

Epoxy-coatings /Vloercoatings

Coatings voor de vloer worden aangebracht middels het rollen van Epoxy over de vloer. Ze hebben een geringe laagdikte dus volgen wel de ondergrond. Het uiterlijk is glanzend bij een normaal basissysteem. Droogtijden tussen de lagen is 12 uur en de volledige mechanisch uitharding van Epoxy is 3 dagen. Na 1 dag is de vloer wel begaanbaar maar nog niet geheel op sterkte.

Wilt u meer informatie over kunststof vloeren, coatings, vloercoating, gietvloeren, neem dan gerust even contact op via het vragenformulier aan de bovenzijde, of laat een bericht achter onder dit artikel. Mailen kan natuurlijk ook.

Over de schrijver
Reactie plaatsen