Vragen over gietvloeren,faq
15 november 2016 
1 min. leestijd

Vragen over gietvloeren,faq

Op een rol verkrijgbaar, zomaar over elke ondergrond. Effe zelf doen?? Nee dit alles is bij de gietvloer niet echt van toepassing. Een gietvloer, of het nu een uni-kleur is of een betonlook, blijft een aparte soort van vloerafwerking ten opzichte van alle andere. Daarom horen we veel vragen over gietvloeren

lichte-betonlook-gietvloerMeer vragen over gietvloeren

Door zijn enorm stijgende populariteit, zijn de gietvloeren haast niet aan te slepen in deze tijd. Het internet staat bomvol met allerlei internetsites van bedrijven die de meest prachtige gietvloeren plaatsen. De prijzen van de gietvloer variëren nogal en de informatie gegeven is nogal summier. Hoe zit het nu eigenlijk met dat fenomeen gietvloeren.vragen-gietvloer

We merken hier bij Meneervloer.nl dat er nogal veel vragen zijn over de gietvloeren. En waar nu beter te beantwoorden als hier waar we onafhankelijk zijn en u zelf ook geen vloer aan willen smeren. We hebben dan ook besloten een hele aparte rubriek te wijden aan de giet vloeren. Puur om u een helder beeld te geven over de do’s en don’t van een gietvloer, de eigenschappen en mogelijkheden.

 

Korte introductie vragen over Gietvloeren

Een basisregel bij een gietvloer is dat deze toe te passen is op iedere ondervloer die vormvast, vlak en blijvend droog is, vrij van vervuiling om onthechting te voorkomen. Als standaard gietvloer, kunststof gebonden zal de laagdikte 2 a 3 mm zijn. De ondervloer moet dus absoluut ook mooi klaar liggen, anders kunnen zich oneffenheden doortekenen in de nieuwe gietvloer.

Met deze soort bedekking sluit je de ondergrond af. Dit betekent dat er van boven niets meer intrekt en van onderaf er ook geen mogelijkheid is om door te dringen. Met dat gegeven is het dus belangrijk dat de ondervloer absoluut blijvend droog is. De PU gietvloer is opgebouwd uit diverse lagen en samen vormen zij de leefvloer voor jarenlang comfort. Ze zijn onderhoudsvriendelijk, zeer geschikt met vloerverwarming en super hygiënisch.

Veel meer informatie vind u door het klikken op onderstaande linkjes.

Over de schrijver
Reactie plaatsen