PVC planken

PVC planken erg populair

De tegenwoordige interieurs worden vaak met natuurlijke materialen als hout, leer, sisal, steen, diverse metaalsoorten als ijzer en bamboe gesierd. De reden is voordehand liggend: ”Terug naar de natuur”.  Meest voorkomend is hout of een vloer die erop lijkt. De sfeer van een houten plank is ook echt wel van alle tijden te noemen.

Soorten planken pvc

Net zoals bij houten vloeren zijn er verschillende soorten planken leverbaar afhanklijk van de sfeer die men wil bereiken. We kennen:

*Natuurlijke pvc planken

Deze planken stralen rust uit, zijn stijlvol te noemen en hebben een redelijk egale kleurstelling. De kleuren zijn uitgesproken maar niet dominant. We komen verschillende decoren van houtsoorten in natuurlijke planken tegen als eiken, merbau, beuken, maple en berken. Deze zijn ook te combineren met sierranden waardoor zelfs patroonvloeren mogelijk zijn.

pvc planken natuurlijk

*Authentieke pvc planken

Kenmerkend voor de authentieke planken zijn de kenmerken als nagebootste putjes en leefsporen in d

e vloer waardoor een beeld ontstaat van een verouderde of authentieke plank. De kleuren zijn enigszins sober te noemen en veelal vergrijsd in kleurstelling. Als basis voor de authentieke plank komen we meer gebruikelijke houtsoorten als eiken en grenen planken tegen.

pvc planken authentiek

*Rustieke pvc planken

Voor een robuuste uitstraling zijn de rustieke pvc planken een perfecte match. De uitstraling is grof te noemen met grote levendige kenmerken als noesten, kwasten nerf en structuur. Deze rustieke pvc planken hebben heldere kleuren en zijn ook wel natuurlijk te noemen. Voor interieur met koloniale stijl of landelijke setting zijn de rustieke planken een goed advies.

pvc planken rustiek

*Geborstelde pvc planken

Deze stijlvolle pvc planken laten levendigheid zien door een geborsteld of gestructureerd oppervlak. Deze pvc planken ogen natuurlijk en goed te combineren in een tijdloze sfeer. Wel warm maar niet dominant. Zelfs rustig te noemen. De pvc planken kunnen goed worden gecombineerd met uitgesproken kleuren als rood en donker bruin.

pvc planken geborsteld

Hoewel de verschillende soorten pvc planken een andere sfeer brengen, zijn ze allen als een pvc vloer erg eenvoudig in onderhoud, vochtongevoelig en stil in het belopen.

De pvc planken komen we bij verschillende merken pvc vloeren tegen en zijn in meerdere kwaliteitsklassen leverbaar. Het leggen van pvc vloeren is in zowel in zwevende klick systemen als vast verlijmde uitvoering leverbaar.

Over de schrijver
mark
Door

mark

op 28 Feb 2016

Mijnheer Vloer fijn dat je dit op internet hebt gezet. Ik had er echt wat aan en moest aan je internet site denken( kennis delen en team verband ) site is ook duidelijk voor jong en oud, ga zo door topper ,,thanks men

Reactie plaatsen