Betonstuc, betonlook naar een nieuw niveau
15 maart 2016 
2 min. leestijd

Betonstuc, betonlook naar een nieuw niveau

Next level Betonstuc

Een beetje een vreemde eend op een site die over vloeren gaat, maar goed, eigenlijk past het perfect bij elkaar. Cemcolori wandafwerkingen introduceert een nieuwe en unieke manier van wandafwerking. “De Cemcolori Art Collection”. We kennen Cemcolori natuurlijk al van hun geweldige, duurzame betonlook vloer- en wandafwerking. Een eersteklas afwerking voor wand en vloer. Superstrak design, robuust, kwalitatief hoogstaand en absoluut waterdicht en toch ademend.

 

Cemcolori-Nederland-lanceert-Cemcolori-Art-CollectionCemcolori marktleider

Zij onderscheiden zich van de rest van die branche, die nu probeert angstvallig de vooruitgang, die reeds in de vloer en wandafwerking behaald is, in te halen. Absoluut gedoemd om te mislukken als je het ons vraagt. Cemcolori was al bijna 10 jaar voor de echte introductie, in ontwikkeling en is geboren uit de vraag in de vloer- en wandafwerkingen met nauwe betrokkenheid van gerenommeerde vloerenbedrijven en stucadoors. Maar goed op onze site vind u meer over de verschillen in soorten woonbeton, betonlook en wandafwerkingen.

Introductie Cemcolori Art Collection

Het gaat immers om de introductie hier van de nieuwe Cem Colori Art Collection. Het is zoals de naam al doet vermoeden: Cemcolori Art Collection is Cemcolori aangebracht op een creatieve en kunstzinnige manier. Cemcolori Art wordt in meerdere lagen gerealiseerd. In deze lagen worden reliëfs en tekeningen aangebracht met speciale bewerkingstechnieken, waardoor er een uiterst uniek design ontstaat. Op deze manier kunnen er verschillende structuren worden aangebracht. De mogelijkheden hierin zijn zeer divers, denk bijvoorbeeld aan: leer, hout, rots, fossiel, natuursteen, roest en metallic structuren.

Zie de afbeeldingen hieronder voor een indicatie van de mogelijkheden. Met de aanvulling van Cemcolori Art in het assortiment is nu haast iedere wens van betonstuc afwerking voor de wand te realiseren. Niet iedereen is op zoek naar een betonlook afwerking, maar ziet wel het voordeel van het naadloze waterdichte stucsysteem. Een absolute topper  en aanrader. Zoekt u een gecertificeerde verwerker van de Cemcolori producten, stuur even een contactformulier en we helpen u graag naar de ultieme wandafwerking.

betonlook-wand-vloer-cemcolori

betonlook-wand-vloer-cemcolori

betonstuc-woonbeton-cemcolori

cemcolori-meneervloer-betonstuc

 

Over de schrijver
Reactie plaatsen