Page content

De juiste keuze vloer

een nieuwe vloer-keuzeEen nieuwe vloer

U wilt een nieuwe vloer. Dit kan zijn omdat u een nieuw huis gekocht hebt of u bent toe aan een nieuwe look in uw bestaand huis omdat de vloer niet meer voldoet aan uw huidige woonsituatie of gewenste uitstraling. U wilt vast meegaan in de nieuwste woontrends of zoekt gewoon een super leefvloer met een tijdloze uitstraling.

Hoe dan ook misschien hebt u wel al een paar ideeën opgedaan via het internet, bezoek aan woonboulevards of ervaringen van kennissen, vrienden en familie. Maar u heeft nog geen concreet en compleet beeld van de voor- en nadelen van de specifieke vloeren die u op het oog heeft. Met onze rubriek de juiste keuze proberen wij u verder te helpen met het maken van de juiste keuze in vloeren.

Wat doet meneervloer.nl

Dit doen we door de mogelijkheden aan vloeren voor u op een rijtje te zetten. Dit met foto’s , wellicht ook wat video’s en een uitgebreide omschrijving van de vloeren. Natuurlijk volgen we de trends op vloerengebied en houden u op de hoogte van de allernieuwste vloeren, uitvoeringen en ontwikkelingen in de vloerenwereld.

Meneer Vloer Stappenplanvloer-kopen-stappenplan

Het idee van meneervloer.nl en de opbouw van de website is gebaseerd op een stappenplan. De rode draad onderweg naar uw nieuwe vloer. Ons stappenplan bestaat uit 6 duidelijke stappen:

Stap 1: een nieuwe vloer  De oriëntatie, een aantal pagina’s vormen deze eerste stap naar het idee van uw nieuwe vloer.

Stap 2: de vloer in gebruik De juiste keuze vloer, gebaseerd op uw levensstijl, de samenstelling van uw gezinssituatie en bestaande woonomgeving.

Stap 3: de stap waar alle soorten vloeren aan bod komen  We proberen hier te omschrijven welke vloeren er allemaal in de vloerenwereld aangeboden worden. Wilt u een vloer met natuurlijke uitstraling, een kindvriendelijke vloer of echt een industrieel strakke trendy vloer? Wat zijn de voor- en nadelen? Etc. etc. Dus een hele uitgebreide stap. We behandelen, de keramische, houten, kunststof vloeren en de traditionele vloerbekledingen.

Stap 4: de ervaringen als de vloer eenmaal ligt. Ook belangrijk. Een keuze is natuurlijk snel gemaakt, maar u moet er toch nog jaren mee vooruit. Dus heel belangrijk hoe is het onderhoud, gebruiksgemak en hoe moet u met de vloer omgaan. Elke vloer heeft zo zijn eigen kenmerken, specifiek onderhoud en gebruiksvriendelijkheid.

vloerverwarming -mogelijkhedenStap 5: vaak een ondergeschoven kindje, maar zeer belangrijk. De ondervloer. Is een nieuwe bedekking zo maar te leggen of moet er iets met mijn ondervloer gebeuren. Hoe werkt dat, wat zijn de kosten, en alle voor- en nadelen hiervan. De ondervloer is toch de basis van uw nieuwe bedekking en zorgt voor jarenlang zorgeloos plezier van uw nieuwe vloer. Zeer belangrijk en veel te vaak onbesproken tot op het laatste moment en dan valt het vaak vies tegen qua prijs, maar ook omdat u zich dan verkeerd geïnformeerd voelt door de verkopende partijen.

Beter een compleet beeld van het plaatsen van een nieuwe beklekking vóórdat u naar de winkel gaat. Dan komen er ook geen verrassingen. Ook aan bod komen hier behalve de renovatie en ondervloeren de opties van comfort en warmte. Dus ook de vloerverwarming mogelijkheden.

Stap 6:  Nu is het uw beurt om op pad te gaan. U bent nu op de hoogte van wat er mogelijk is. Tijd voor een bezoekje aan de diverse showrooms en winkels. Maar we sturen u niet zo maar met heel veel informatie op pad. We hebben checklists voor u die een duidelijk overzicht geven van waar aan te denken tijdens een orientatie of verkoopgesprek. Super handig dus om mee te nemen.

Op naar stap 1 : Een nieuwe vloer, waar te beginnen

Stap 1 in ons stappenplan is het begin naar een nieuwe vloer. De oriëntatie gaat beginnen, maar waar moeten we beginnen?

Klik hier om verder te gaan.

 

Compleet in vloeren

Naast onze informatie die we u dus zo compleet mogelijk aanbieden via meneervloer.nl, staan we altijd open voor uw mening, advies, vraag en antwoord. Hiermee kunnen we anderen weer helpen en kunnen we uw vraag nog beter beantwoorden. Laat hieronder dus gerust een reactie achter of stel vragen op vloerengebied waar u mee zit. Mailen mag ook via het contact formulier.
We zijn er voor u op het gebied van vloeren.

Met vriendelijke groet,

Meneervloer.nl

Comment Section

0 reacties op “De juiste keuze vloer

Plaats een reactie


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.