Bedrijfsvloeren , industrie, magazijn en showroom

Bedrijfsvloeren


Wensen bij bedrijfsvloeren


Een bedrijfsvloer moet een hoop presteren, zeker wanneer het commerciële- en industriële vloeren betreffen. Deze voorwaarde is duidelijk: Aan iedere gebruikerswensen moet de vloeren kunnen voldoen. De vloeren moeten tegen grote mechanische belasting zoals bijvoorbeeld door machines, pallets en vele andere zaken bestand zijn. De vloeren moeten een contaminatie met chemische stoffen trotseren en hogere temperaturen weerstaan.

bedrijfsvloeren-troffelvloer-meneervloer
Normen en eisen bij bedrijfsvloeren

Bedrijfsvloeren moeten ook vaak voldoen aan bepaalde richtlijnen gerelateerd aan de branche.  Zo zijn er horeca eisen, de HACCP, of bodembeschermende Nen eisen. Ook is vaak het geval dat, vloeren goed reinigbaar moeten zijn en alle hygiënische eisen moeten in acht worden genomen. Tevens speelt veiligheid en arbo steeds vaker grotere rollen in de vloerafwerking. Antislip en electrisch geleidende vloeren komen steeds vaker voor.

Maar ook eigenschappen voor gesloten stofvrije geconditioneerde ruimtes, vooral op het gebied van techniek, farmacie en dergelijke kunnen we onderbrengen in onze oplossingen. Niet onbelangrijk moeten de industrievloeren bijzondere elektrische eigenschappen vertonen zodat de daarop geproduceerde apparaten hun functie kunnen vervullen.

Bedrijfsvloeren ook een visitekaartjebedrijfsvloer-industrievloer-showroomvloer

Kortom: Zo divers als de industrie is, zo divers is een goede bedrijfsvloer. Daarbij is het ook zo dat een gelegde vloer een visitekaartje is voor het hele gebouw. De uitstraling van de eigen vloer speelt voor de eigenaar, zoals bijvoorbeeld de ondernemer, een erg grote rol. Ieder eer aan te doen en steeds een optimum te bereiken, vraagt een veelvoud aan kennis over de toepassing.

Deze kennis en de variatie in kunststof mogelijkheden is voor Meneervloer.nl geen onbekend terrein. Nu Ruim 20 jaar aktief met als oorsprong juist de bedrijfsvloeren en industrie, hebben we voor u altijd de juiste oplossing voor elk specifieke situatie.

betonvloer-problemenProbleemoplosser industriele Betonvloeren

Door het intensieve gebruik van bedrijfsvloeren, ontstaan er na jaren vaak wat mankementen aan bestaande monolitisch afgewerkte betonvloeren. Dilataties die afscheuren, breken en problemen veroorzaken aan uw interne transportmiddelen. Verzakkingen in de beton, of slijtage aan de top, waardoor stofontwikkeling of spoorvorming ontstaat. MeneerVloer.nl heeft de passende oplossing voor u en kent de betrouwbare partij die voor u de oplossing kan realiseren. Informeer naar de mogelijkheden als u problemen ondervind met uw bedrijfsvloer. Oplossingen voor elke type bedrijfsvloeren, of het nu beton, afvalt of prefab betonelementen betreft.
Reactie plaatsen