Page content

Gietvloer over tegels

gietvloer-over-tegel-vloerFAQ Tegels en gietvloeren

Dag Meneer Vloer,

Graag wilde ik wat meer informatie over een gietvloer. Binnenkort gaan wij de keuken verbouwen en willen wij over de bestaande tegelvloer met vloerverwarming een gietvloer. Kan een gietvloer over tegels?
We willen de gietvloer aan laten sluiten op een bestaande leistenen vloer. Veel ruimte is daarvoor niet. Dus de laag op de bestaande tegels kan niet veel zijn.
Graag zou ik willen informeren over de prijs en levertijd van de vloer.
En graag wat praktische info als droogtijd ed.

Antwoord:

Een gietvloer over tegels is in principe mogelijk, mits de tegel niet te ongelijk is of de voegen te diep. Een gietvloer dient gelegd te worden op een vlakke ondervloer ivm de geringe laagdikte dus later de doortekening.

Met een extra laag in een gietvloer systeem zijn vaak de tegelproblemen wel op te lossen anders moet er eerst geëgaliseerd worden.

Prijs/Offerte Gietvloer over tegelsprijzen gietvloer

Levertijden kan meneervloer.nl geen antwoord op geven. Het enige wat we voor u kunnen betekenen is: Een door u gespecificeerde offerte aanvraag aanbieden bij de applicatie bedrijven die hoog aangeschreven staan bij ons. Die offertes vergelijken wij en halen de beste ervoor u uit. Deze offerte bieden we u dan aan, en vanaf dat moment heeft u rechtstreeks contact met het gietvloeren bedrijf.

Voordeel voor U is dat wij snel de offerte voor u binnenkrijgen en er gerichte vragen voor u op kunnen stellen. Omdat wij zelf allen uit de vloerenwereld komen kunnen we ook snel de kleine regeltjes e.d. tackelen en zorgen dat u een goede vloer krijgt voor een goede prijs. Geen maar, geen ellende.

Praktische info over gietvloeren

Een gietvloer bestaat uit 4 a 5 lagen, elke laag 1 dag werk. Prijs afhankelijk van de ondergrond, staat van de ondergrond en de M2. En de locatie. Dus als je daar meer info over hebt, graag.

Comment Section

1 reactie op “Gietvloer over tegels


Door Rinus Meijer op 10 augustus 2015

Wat zijn de kosten per M2 ( 11 m2 ) In helmond

Plaats een reactie


*